Jeugdschaak

Poiesz Jeugd Sponsor Actie!!!!

Hallo allemaal!!

Ook dit jaar mogen wij weer meedoen aan de jeugdsponsor actie van de Poiesz. Dit houdt in dat wij vanaf volgende week weer zoveel mogelijk sponsormunten willen gaan inzamelen om op die manier geld binnen te halen voor de jeugdafdeling van Philidor.

Hoe werkt het?!
Vanaf volgende week (12 februari) krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen bij de Poiesz een sponsormunt (en bij aanbiedingen en acties nog extra munten). De munten kunnen worden ingeleverd bij de Poiesz en worden aan het einde van de actieperiode omgezet naar echt geld. Oftewel hoe meer munten we verzamelen, hoe meer sponsorgelden we aan het eind van de rit kunnen ontvangen!!

Willen jullie Philidor helpen zoveel mogelijk munten te verzamelen???
De munten voor Philidor moeten ingeleverd worden bij de Poiesz in Camminghaburen. Maar om het voor iedereen makkelijk te maken gaan we ook een inleverbox bij de club zelf neerzetten. Elke dinsdagavond kunnen daar de munten ingeleverd worden. Wij zorgen er dan uiteraard voor dat ze in de juiste buis bij het juiste filiaal terecht komen.

Wat willen we met het opgehaalde geld doen?
De afgelopen jaren hebben we het sponsorgeld gebruikt om het schaakseizoen feestelijk af te sluiten door met alle jeugdleden naar de bowlingbaan te gaan. Dit jaar was het dankzij het sponsorgeld mogelijk om iedereen die heeft deelgenomen aan het jeugdtoernooi in januari naar huis te laten gaan met een mooie medaille. Daarnaast hebben we in het verleden ook iedereen een eigen shirt kunnen geven met de naam van de club. Inmiddels zijn er alweer veel nieuwe leden (en leden die uit hun shirt zijn gegroeid) dus nieuwe shirts aanschaffen staat ook bovenaan ons wensenlijstje.

Dussssssss…… zeg het voort, vraag familie en vrienden om met je mee te sparen en probeer zoveel mogelijk munten in te leveren zodat wij weer leuke dingen kunnen doen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *